Uw stukadoorswerken zijn kinderspel voor onze vakmannen.

Wij voeren uw bezettingswerken uit in een handomdraai

Zoekt u betrouwbare professionals om valse plafonds te installeren? Wenst u een goede isolatie van uw muren voor minder verbruik? Schakel dan snel ons bouwbedrijf in voor uw bezettingswerken rond Berchem, Antwerpen en de rest van Vlaanderen.


Stukadoorswerken, plamuren en schilderen

Onze ervaren medewerkers zijn bedreven in stukadoorswerken. We kunnen gipsmuren (gyproc) plaatsen in alle mogelijke ruimtes. Daarnaast installeren we valse wanden en plafonds. U rekent steeds op een snelle en duurzame afwerking. Zo is alles meteen schildersklaar.

Indien gewenst, nemen we ook het plamuren en schilderen graag voor onze rekening. Daarbij houden we steeds rekening met uw wensen en budget. Op die manier bent u zeker van prachtige resultaten die bij uw persoonlijke stijl en voorkeur passen.

Diverse isolatiemogelijkheden 

Als u een minimaal verbruik wenst, staan we met plezier in voor tal van isolatiewerken in regio Berchem. Zo isoleren we uw muren of voorzien we uw zolderkamer van de nodige isolatie.

Met onze jarenlange ervaring zijn we op de hoogte van de meest energiezuinige bezettingswerken. We bieden u met plezier professioneel advies op maat, zodat u de best mogelijke isolatie binnenkrijgt.

Overtuigd? Vraag dan meteen uw gratis offerte aan!


Facebook YSF Group
Clikc+